Algemene informatie

Financiële zaken

Na het overlijden dienen er vaak ook een aantal financiële zaken geregeld te worden. Op Geldshop.nl kunt u informatie vinden over deze financiële zaken. Ook vind je er een handige checklist uit te printen.

Zie: www.geldshop.nl

Begeleiding bij erfplanning en nalatenschappen

Voor nabestaanden kan de afwikkeling van een nalatenschap een zoektocht betekenen, uitgerekend in een periode die gekenmerkt wordt door verdriet en ontreddering. Een zoektocht waarbij essentiële zaken gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

Cretio verzorgt, coördineert en optimaliseert nalatenschappen als onafhankelijke professional en ondersteunt zowel erflaters bij leven (erfplanning) als erfgenamen/executeurs bij overlijden van hun dierbaren. Cretio voert de regie over de afwikkeling van nalatenschappen in al haar aspecten en levert, naast persoonlijke betrokkenheid en discretie, een uitstekende kwaliteit tegen een reëel tarief.

Zie: www.cretio.nl

Uitvaart informatie

De Nederlandse uitvaartwebsite met een breed aanbod van informatie over vrijwel alle aspecten rondom overlijden, uitvaart etc. en natuurlijk veel adressen van allerlei organisaties en bedrijven die werkzaam zijn in de uitvaart.

Zie: www.uitvaartinformatie.nl of www.uitvaart.org

Contactgegevens

Overlijdensregister BV
 

Wij reageren binnen 3 werkdagen op mailberichten!

Klik hier als u iemand zoekt.