Partners

Overlijdensregister werkt samen met partners. Overlijdensregister heeft momenteel samenwerkingsovereenkomsten met:

CDDN

De dienstverlening van CDDN is erop gericht om organisaties te faciliteren in een optimale datakwaliteit. Hiervoor biedt CDDN verschillende diensten. Overlijdensregister is één van de bronnen van CDDN, waarmee het mogelijk is om overledenen in relatiebestanden te markeren en filteren. Hiermee kunnen de klanten van CDDN voorkomen dat ze nabestaanden nog lastig vallen met communicatie gericht aan een overledene. Via CDDN kunt u ook alle diensten van Overlijdensregister afnemen.

Informatie over de dienstverlening van CDDN vindt u op www.cddn.nl

Delphi (is per 1 juli 2014 gestopt)

Delphi heeft een uitstekende en jarenlange reputatie als fondsenwerver voor Goede Doelen. Tot haar klanten behoren o.a. de Hartstichting, Stichting Vluchteling, MLDS, Kerk in Actie, International Campaign for Tibet, Wakker Dier, KNGF Geleidehonden en Het Bijbelgenootschap.

Delphi heeft het recht verworven op het aanbieden van Overlijdensregister dienstverlening voor charitatieve instellingen. De missie van Delphi is zeer complementair aan de missie van Overlijdensregister. Delphi wil zo goed mogelijk de relaties onderhouden met de donateurs van de diverse Goede Doelen waarvoor zij werken. Daarnaast wil Delphi voorkomen dat haar opdrachtgevers nog corresponderen met overleden klanten, wat weer voor extra leed zorgt bij de nabestaanden.

Contactgegevens

Overlijdensregister BV
Postbus 5249
9700 GE GRONINGEN
 
 06 22 507 805

We zijn bereikbaar op
ma. t/m vr. van 8:00 - 17:00 uur.

Klik hier als u iemand zoekt.